Nieuws
Heet uit de oven
Ijsjestijd
Het 'zomert' volop en dan is het weer tijd voor ijsjes. Ontdek onze 3 smaken roomijs en 3 smaken sorbet ijs. Maak er een mooie zomer van!
Maak er een vrolijk Pasen van!
Ontdek voor Pasen enkele van onze pakketten met heerlijke chocolade.
Boek De appelflop
Een superleuk boek van Gerlinde De Bruycker. Twee bakkers gaan elkaar te lijf met appelflappen en oliebollen. Wie wint het gevecht om het beste dessert?
Wereldkankerdag
Koop tussen 4 en 11 februari online of in onze winkels een potje riz-condé en steun kinderen met kanker en hun gezinnen. Voor elk verkocht potje schenken we 0,50 euro aan het Kinderkankerfonds.
Week van de poëzie
Ontdek onze poëtische gebakjes tijdens de poëzieweek van 28 januari tem 3 februari.
Stem mee voor de beste bakker van Vlaanderen
Het Nieuwsblad en Bakkers Vlaanderen gaan op zoek naar de Beste Bakker van iedere gemeente en van Vlaanderen. Stem op jouw favoriete bakker via de gratis app van Het Nieuwsblad.
Een smakelijk eindejaar
Met de dessertglaasjes, kerststronken, warme hapjes, kerstbroden,... van Au Flan Breton maak je er smakelijke eindejaarsfeesten van!
Product in de kijker: toffees
NIEUW: Een krokant zandkoekje, zoute boterkaramel in een heerlijk chocolade jasje.
Heksentocht Leefdaal
Maak kans op een bon voor een gratis ontbijtpakket met de heksentocht in Leefdaal.
//
Authentiek brood. Een genot!
Donatienne
//