Hoe gaat het met Au Flan Breton?
Lees hier het interview van Bolero Crowdfunding met zaakvoerder Frederik Delrue.
Hoe gaat het met Au Flan Breton?
Lees hier het interview van Bolero Crowdfunding met zaakvoerder Frederik Delrue.
Au Flan Breton is een ambachtelijke bakkerij op grote schaal die sterk geautomatiseerd is en erg vooruitstrevend werkt. De onderneming bestaat momenteel 14 jaar en heeft zeven winkels in Vlaams-Brabant.
Tekst: Bolero Crowdfunding Blog
Welk project(en) hebt u via crowdlending gefinancierd?
Zo hebben we in 2020 al twee nieuwe winkels kunnen openen die meteen winstgevend zijn en in het najaar willen we nog twee extra winkels openen. Dus 2020 en 2021 ziet er alvast positief uit voor Au Flan Breton.
Waarom dacht u aan crowdlending voor de financiering van uw project?
Welke positieve effecten, of welke meerwaarde, hebt u dankzij crowdlending kunnen creëren?
Crowdlending heeft er ook voor gezorgd dat we met Au Flan Breton een stevige groeispurt hebben kunnen maken. Zonder crowdlending zou onze onderneming wel kunnen groeien, maar helaas niet snel genoeg.
Die groei zorgt ervoor dat we een heel wat nieuwe contracten hebben kunnen afsluiten en er veel nieuwe klanten bij kregen. Mond-tot-mond reclame werkt nog steeds het best. Én we konden 2 nieuwe winkels openen. Dat had zo snel niet kunnen gebeuren zonder onze crowdlendingcampagne.
De crowdlendingcampagne kreeg ook héél wat aandacht op social media. Die extra publiciteit is natuurlijk ook altijd mooi meegenomen voor een kmo.