• by:
  • August 30th, 2021
  • Category:

Filiaalhouder Hoeilaart


Zit klanten bedienen met de glimlach in jou?

Hoeilaart

Filiaalhouder

Voltijds

Au Flan Breton is een ambachtelijke bakkerij op grote schaal die sterk geautomatiseerd is en erg vooruitstrevend werkt. De onderneming bestaat momenteel 16 jaar en heeft 11 winkels in Vlaams-Brabant. Wij vinden het iedere dag weer een uitdaging om het beste brood en gebak op de plank te leggen voor onze klanten. Ons groeiend bedrijf is op zoek naar een gemotiveerde filiaalhouder voor onze bakkerij te Leefdaal. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Stuur dan zeker je cv door naar ons. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.
Takenpakket
  • Je zorgt ervoor dat de klant uitstekend wordt bediend. Daarom stuur je mensen van het team aan en durf je leiding te nemen
  • Je houdt ervan om in groep te werken en je collega’s te helpen. Je werkt met een team van 3 tot 10 werknemers en studenten
  • Je voert de noodzakelijke administratieve taken uit, maakt de planning op en past die aan volgens de noden van de dag
  • Je houdt ervan om actief mee te werken in de verkoop van belegde broodjes, brood, gebak en confiserie
  • Je denkt mee met het bedrijf en voert allerhande acties uit die resulteren in een groei van de omzet
Profiel
  • Je denkt steeds klant- en resultaatgericht waarbij klanttevredenheid een prioriteit is
  • Je houdt ervan jezelf goed te verzorgen en verzorgd werk af te leveren
  • Je controleert steeds versheid en kwaliteit: alleen producten die onze hoge kwaliteitsnormen halen mogen aan onze klanten worden aangeboden
  • Je werkt punctueel en gaat op een positieve manier om met veranderingen en nieuwe ideeën
  • Je hebt een flexibele instelling, bent stressbestendig en bereid om in het weekend te werken
Jobgerelateerde competenties
  • Acties uitvoeren ter ondersteuning van het personeelsbeheer (aanwerving, opleiding, ...)
  • Technische steun verlenen aan het team (advies, opleiding, ...)
  • Promotie-acties voor klanten organiseren
  • Verkoopdoelstellingen bepalen
    De organisatie van het departement opstellen (personeel, inplanting van producten, commerciële acties, ...)
  • Het beheer van rekken superviseren
    Corrigerende maatregelen treffen in geval van onregelmatigheden (producten uit de rekken halen, klanten informeren, ...)
  • Voorraden beheren
    Tekorten vaststellen
    Bestellingen plaatsen
  • De activiteiten van een team coördineren
    Controleren of de richtlijnen voor hygiëne, voedselveiligheid, ... toegepast worden
  • Een bijdrage leveren aan de commerciële en marketingstrategie van de onderneming
  • Specifieke dossiers behandelen of ze aan de betreffende dienst overmaken (geschillen, ...)
  • De activiteitsgegevens van de afdeling opvolgen en analyseren (omzet, marge, aankopen, lasten, ...)
    Verbeteringen voorstellen
Persoonsgebonden competenties
  • Resultaatgerichtheid
  • Zin voor nauwkeurigheid hebben
  • Zelfstandig werken
  • Leervermogen hebben
  • Omgaan met stress
  • Regels en afspraken nakomen
  • Samenwerken als hecht team
  • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit)
  • Creatief denken (Inventiviteit)
  • Commercieel zijn
  • Klantgerichtheid
  • Plannen (= ordenen)
We bieden je
  • Een vaste tewerkstelling in een groeiend bedrijf (38-urenweek)
  • 5-dagen werkweek (2 vrije dagen per week)
  • Uurrooster zelf te bepalen

 

Henri Caronstraat 4
1560 Hoeilaart

 
Solliciteer
Solliciteer bij voorkeur via het online formulier. Je kan je brief ook naar ons hoofdkantoor (Hoornzeelstraat 6, 3080 Tervuren, tav Frederik Delrue) sturen.


Deel deze pagina met je netwerk.

logo au flan breton
Dagvers gebakken broden, banket,... een hartelijke bediening in al onze winkels.

info(at)auflanbreton.be
Tel. 02 767 05 00

Bvba Delrue B&M, BE0627.869.716