• by:
  • March 12th, 2021
  • Category:

Banketbakker


Passie voor kraaknet afgewerkt en verzorgd gebak?

Duisburg

Banketbakker

Voltijds

Heb je een passie voor kraaknet afgewerkt en verzorgd gebak? Maak je graag mensen blij met jouw nieuwe creaties? Hou je er van creatief aan de slag te gaan? Vind je het belangrijk goed materiaal te hebben om mee te werken? En hou je ervan om super goede ingrediënten te gebruiken? Dan kan je bij ons je ei kwijt.
Takenpakket
  • Zelfstandige nachtraaf:

    • die verantwoordelijk is of wordt van een afdeling binnen de productie.
    • die zich ontfermt om topkwaliteitsproducten te maken in ons assortiment van “klassieke patisserie in een nieuw kleedje”.
  • Liefst boordevol ideeën om vernieuwde creaties te maken.
Profiel
  • Opleiding en ervaring is een pluspunt
  • Je houdt er van nieuwe creaties te maken
  • Efficiënt en correct zijn
  • Hygiënisch werken
  • Werken met verse producten
Jobgerelateerde competenties
  • Het werkblad, het gereedschap en de ruimtes schoonmaken en hygiënisch houden
  • Voedingswaren bereiden: Bereiden van opgelegd fruit (geconfijt fruit, vruchtengelei, ...)
  • Patisserie, suiker- of chocoladewaren bereiden
  • Droge of verse vruchten voorbereiden (snijden, schillen, spoelen, ...)
  • Patisseriedeeg kneden en bereiden (bodem beleggen, versieren, ...)
  • Ingrediënten mengen voor deeg, pudding, versieringen en nagerechten
  • Samenstellen en versieren van producten (koekjeslagen, crème au beurre, sauzen, glaceren, ...)
  • Ingrediënten kiezen en doseren voor het maken van producten (bloem, gist, additieven, ...)
Persoonsgebonden competenties
  • Creatief denken (Inventiviteit)
  • Samenwerken als hecht team
  • Resultaatgerichtheid
  • Zelfstandig werken
  • Omgaan met stress
  • Regels en afspraken nakomen
Aanbod
  • Kansen om demonstraties en opleidingen bij te wonen
  • Doorgroeimogelijkheden tot teamleider
  • Zeer recente machines voor de productie, moderne productieruimtes
  • Werken met topingrediënten
  • 5-dagen werkweek maandag tem zaterdag van 14u tem 22u
    of
  • maandag tem zaterdag van 22u tem 6u

Heidestraat 18, 3080 DUISBURG
Zin om ons team te versterken?
Solliciteer bij voorkeur via het online formulier. Je kan je brief ook naar ons hoofdkantoor (Hoornzeelstraat 6, 3080 Tervuren, tav Frederik Delrue) sturen.
logo au flan breton
Dagvers gebakken broden, banket,... een hartelijke bediening in al onze winkels.

info(at)auflanbreton.be
Tel. 02 767 05 00

Bvba Delrue B&M, BE0627.869.716



Deel deze pagina met je netwerk.

Overzicht