• by:
  • March 12th, 2021
  • Category:

Banketbakker


Passie voor kraaknet afgewerkt en verzorgd gebak?

Duisburg

Banketbakker

Voltijds

Au Flan Breton is een ambachtelijke bakkerij op grote schaal die sterk geautomatiseerd is en erg vooruitstrevend werkt. De onderneming bestaat momenteel 17 jaar en heeft 15 winkels in Vlaams-Brabant. Bakkers vormen het hart van ons bedrijf. Gepassioneerde bakkers gaan voor kwaliteit. Onze bakkers vinden het iedere dag weer een uitdaging om het beste gebak op de plank te leggen voor onze klanten. In ons groeiend bedrijf worden continu verbeteringen aangebracht in de bestaande processen om het werk zo efficiënt en kwalitatief mogelijk te kunnen uitvoeren. Heb je een passie voor mooi afgewerkt en verzorgd gebak die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Maak je graag mensen blij met jouw nieuwe creaties? We hebben een toffe job voor een banketbakker die trots is op wat hij of zij maakt. Stuur dan zeker je cv door naar ons. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.
Takenpakket

Zelfstandige nachtraaf:

  • die zich ontfermt om topkwaliteitsproducten te maken in ons assortiment van “klassieke patisserie in een nieuw kleedje”.
  • Liefst iemand met boordevol ideeën om vernieuwde creaties te maken.
Profiel
  • Opleiding en ervaring is een pluspunt
  • Je houdt er van nieuwe creaties te maken
Jobgerelateerde competenties
  • Het werkblad, het gereedschap en de ruimtes schoonmaken en hygiënisch houden
  • Goederen en producten ontvangen
    De levering controleren
  • Voedingswaren bereiden: Bereiden van opgelegd fruit (geconfijt fruit, vruchtengelei, ...)
  • Patisserie, suiker- of chocoladewaren bereiden
  • Voedingswaren bereiden: Gebakjes
  • Voedingswaren bereiden: Suikerwaren
  • Voedingswaren bereiden: IJs, sorbets
  • Patisseriedeeg kneden en bereiden (bodem beleggen, versieren, ...)
  • Voedingswaren bereiden: Chocolade
  • Droge of verse vruchten voorbereiden (snijden, schillen, spoelen, ...)
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
    Bestellingen plaatsen
  • Ingrediënten kiezen en doseren voor het maken van producten (bloem, gist, additieven, ...)
  • Ingrediënten mengen voor deeg, pudding, versieringen en nagerechten
  • Voedingswaren bereiden: Artisanale confituren
  • Samenstellen en versieren van producten (koekjeslagen, crème au beurre, sauzen, glaceren, ...)
  • Voedingswaren bereiden: Fijne bakkersproducten (croissants, chocoladebroodjes, brioches, ...)
Persoonsgebonden competenties
  • Creativiteit
  • Zelfstandigheid
  • Verantwoordelijkheid
  • Resultaatgerichtheid
  • Flexibiliteit
Aanbod
  • Kansen om demonstraties en opleidingen bij te wonen
  • Doorgroeimogelijkheden
  • 5-dagen werkweek en 2 vrije dagen (38-urenweek)
  • 20 verlofdagen per jaar
  • Eindejaarspremie
  • Woon-werkvergoeding
  • Extra vergoeding voor nacht- en/of weekendwerk
  • Werkkledij wordt ter beschikking gesteld


Heidestraat 18, 3080 DUISBURG

Zin om ons team te versterken?
Solliciteer bij voorkeur via het online formulier. Je kan je brief ook naar ons hoofdkantoor (Hoornzeelstraat 6, 3080 Tervuren, tav Frederik Delrue) sturen.


Deel deze pagina met je netwerk.

logo au flan breton
Dagvers gebakken broden, banket,... een hartelijke bediening in al onze winkels.

info(at)auflanbreton.be
Tel. 02 767 05 00

Bvba Delrue B&M, BE0627.869.716