- June 24th, 2021
- Category:
Broodbakker Duisburg
Gepassioneerde bakkers gaan voor kwaliteit. Onze bakkers vinden het iedere dag weer een uitdaging om het beste brood op de plank te leggen voor onze klanten.
Duisburg
Gepassioneerde broodbakker
Voltijds
Ben jij een broodbakker die graag autonoom werkt en op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Kan jij met jouw ervaring een echte aanwinst zijn voor ons team? Wil je de mogelijkheid krijgen om door te groeien tot verantwoordelijke? Stuur dan zeker je cv door naar jobs@auflanbreton.be, wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.
Functieomschrijving, salarispakket en onthaalbrochure: Klik hier
Functie
We zoeken vooral broodbakkers die 5 dagen per week kunnen komen werken tussen 22u00 en 06u00.
- Interimcontracten komen niet in aanmerking.
- Flexi-jobbers komen wel in aanmerking.
Profiel
- Talen: Nederlands of Frans of Engels.
Jobgerelateerde competenties
- Het deeg in deegstukken verdelen, rollen en vormgeven
De gisting controleren - De deegstukken en patisserie voorbakken, bakken en uit de oven halen
- Voedingswaren bereiden: Speciaal brood (regionale specialiteiten, brood op grootmoeders wijze, ...)
Persoonsgebonden competenties
- Kritisch denken
- Resultaatgerichtheid
- Verantwoordelijkheid
Aanbod
- Doorgroeimogelijkheden naar een verantwoordelijke functie
- 5-dagen werkweek en 2 vrije dagen (38-urenweek)
- 20 verlofdagen per jaar
- Eindejaarspremie
- Tussenkomst woon-werk verkeer
- Extra vergoeding voor nacht- en/of weekendwerk
- Werkkledij wordt ter beschikking gesteld
- Jaarlijkse brutopremie (bepaald door de CAO)
Au Flan Breton
Heidestraat 18
3080 Duisburg (Tervuren)
Zin om ons team te versterken?
Solliciteer bij voorkeur online via het online formulier. Je kan je brief ook naar ons hoofdkantoor (Hoornzeelstraat 6, 3080 Tervuren, tav Frederik Delrue) sturen.