• by:
  • June 24th, 2021
  • Category:

Broodbakkers Duisburg


Gepassioneerde bakkers gaan voor kwaliteit. Onze bakkers vinden het iedere dag weer een uitdaging om het beste brood op de plank te leggen voor onze klanten.

Duisburg

Gepassioneerde broodbakkers

Voltijds

Au Flan Breton is een ambachtelijke bakkerij op grote schaal die sterk geautomatiseerd is en erg vooruitstrevend werkt. De onderneming bestaat momenteel 16 jaar en heeft 10 winkels in Vlaams-Brabant. Broodbakkers vormen het hart van ons bedrijf. Gepassioneerde broodbakkers gaan voor kwaliteit. Onze broodbakkers vinden het iedere dag weer een uitdaging om het beste brood op de plank te leggen voor onze klanten. In ons groeiend bedrijf worden continu verbeteringen aangebracht in de bestaande processen om het werk zo efficiënt en kwalitatief mogelijk te kunnen uitvoeren. Ben jij een ervaren broodbakker die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Kan jij met jouw ervaring een echte aanwinst zijn voor ons team? Stuur dan zeker je cv door naar ons. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.
Functie
  • Je zal functioneren in een team van verschillende bakkers en bent verantwoordelijk voor het bereiden en bakken van brood, pistolets en andere deegwaren.
  • Je kijkt mee toe op de kwaliteit en kan zelfstandig werken.
  • Ook het net houden van de werkplek behoort tot je takenpakket.
Profiel
  • Opleiding en/of ervaring is een vereiste
  • Efficiënt en correct zijn
  • Hygiënisch werken
  • Doorzetter die streeft naar perfectie
Jobgerelateerde competenties
  • Het werkblad, het gereedschap en de ruimtes schoonmaken en hygiënisch houden
  • Patisserie bereiden (snijden, versieren, bestrijken met een laagje eigeel, ...)
  • Producten versieren na afkoeling (stukjes chocolade, sesamzaadjes, suiker, met een saus overgieten, ...)
  • Het deeg in deegstukken verdelen, rollen en vormgevenDe gisting controleren
  • Ingrediënten uitkiezen (bloem, gist, additieven, ...) en doseren voor het maken van brooddeeg of patisseriedeegHet deeg mengen, kneden en uitrollen
  • De deegstukken en patisserie voorbakken, bakken en uit de oven halen
Persoonsgebonden competenties
  • Regels en afspraken nakomen
  • Zelfstandig werken
  • Samenwerken als hecht team
  • Omgaan met stress
  • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit)
  • Creatief denken (Inventiviteit)
  • Resultaatgerichtheid
  • Zin voor nauwkeurigheid hebben
Aanbod
  • Een voltijdse vaste tewerkstelling in een groeiend bedrijf (38-urenweek)
  • 5-dagen werkweek: MA+DI+WO+DO+ZO van 06u00 tot 14u00.
  • Vrije dagen: vrijdag en zaterdag
  • Kansen om opleidingen te volgen


Au Flan Breton 
Heidestraat 18, 3080 Duisburg 

Zin om ons team te versterken?
Solliciteer bij voorkeur online via het online formulier. Je kan je brief ook naar ons hoofdkantoor (Hoornzeelstraat 6, 3080 Tervuren, tav Frederik Delrue) sturen.


Deel deze pagina met je netwerk.

logo au flan breton
Dagvers gebakken broden, banket,... een hartelijke bediening in al onze winkels.

info(at)auflanbreton.be
Tel. 02 767 05 00

Bvba Delrue B&M, BE0627.869.716