Week van de eclair
Zo veel eclairs, zo weinig tijd. Speciaal voor de Week van de eclair kan je met de spaarkaart in onze winkels sparen voor 5 + 1 eclair vanille gratis
Week van de eclair
Van 17 tot en met 25 juni 2023 vieren we de eclair
Wist je dat de eclair stamt uit het Frankrijk van de 18e eeuw en dat het "bliksemschicht" betekent in het Frans? Dit heerlijke gebak zou deze naam gekregen hebben omdat het 'bliksemsnel' gegeten kan worden. Dit jaar vieren we de 5e editie van De Week van de Eclair, een feest van de allerlekkerste verwennerij ooit gebakken.
Speciaal voor de Week van de eclair kan je met de spaarkaart in onze winkels sparen voor 5 + 1 eclair vanille gratis.
Op de webshop krijg je 10% korting op elke eclair.
Geniet ervan, bliksemsnel of een beetje trager.
Echte banketbakkersroom
Een onmisbaar product bij Au Flan Breton
Verse banketbakkersroom gebruiken we elke dag. Als vulling voor taarten, koffiekoeken én voor onze smakelijke eclairs.
We gaan er prat op om geen kant-en-klare mix te gebruiken maar -zoals het hoort- melk en vanillestokjes uit Tahiti.
De volle, romige smaak proef je!


Vanillestokjes uit Tahiti
Kwaliteit van de bovenste plank
Deze ‘Grand Cru’ vanillestokjes zijn een kwalitatieve, dikke en vette variëteit met een overweldigend fruitig aroma. Met zachte toetsen van rijp fruit en een rijke smaak van karamel, zoethout en kersen-chocolade. De meest exclusieve vanille ter wereld!
Proef onze heerlijke spécials

Eclair Brésilienne
Langwerpige soes gevuld met diplomate crème praliné, afgewerkt met slagroom, brésilienne nootjes uit Piemonte en bloemsuiker.

Eclair citroen
Langwerpige soes gevuld met diplomate crème citroen, afgewerkt met witte glassage in citroenkleur, witte chocolade en slagroom.

Eclair chocolade
Langwerpige soes gevuld met melkchocolademousse, afgewerkt met chocolade glassage en donkere chocolade glinsters/paillette.

Eclair framboos
Langwerpige soes gevuld met diplomate crème framboos, afgewerkt met een krokant laagje roosgekleurde witte chocolade en frambozen.

Eclair gezouten karamel
Langwerpige soes gevuld met diplomate crème amber, afgewerkt met gezouten karamel en een krokant laagje melkchocolade.

Eclair manon
Langwerpige soes gevuld met diplomate crème manon, afgewerkt met een glassage van intense koffie en brésilienne.
Smelt weg bij onze klassiekers

Eclair vanille
Langwerpige soes gevuld met vanillebanketbakkersroom, afgewerkt met een vanille suikerlaagje.

Eclair mokka
Langwerpige soes gevuld met vanillebanketbakkersroom, afgewerkt met een koffie-fondantsuikerlaagje.
Allergenen
Neem contact met ons op tijdens de openingsuren om de allergenen na te vragen.