IN DE KIJKER

week van de eclair


Zo veel eclairs, zo weinig tijd. Speciaal voor de Week van de eclair kan je met de spaarkaart in onze winkels sparen voor 5 + 1 eclair vanille gratis

In de kijker

Week van de eclair


Au Flan Breton - Week van de eclair

Van 18 tot en met 26 juni vieren we de eclair

Wist je dat de eclair stamt uit het Frankrijk van de 18e eeuw en dat het "bliksemschicht" betekent in het Frans? Dit heerlijke gebak zou deze naam gekregen hebben omdat het 'bliksemsnel' gegeten kan worden. Dit jaar vieren we de 4e editie van De Week van de Eclair, een feest van de allerlekkerste verwennerij ooit gebakken. 

Speciaal voor de Week van de eclair kan je met de spaarkaart in onze winkels sparen voor 5 + 1 eclair vanille gratis.
Op de webshop krijg je 10% korting op elke eclair.

Geniet ervan, bliksemsnel of een beetje trager. 






Echte banketbakkersroom

Een onmisbaar product bij Au Flan Breton

Verse banketbakkersroom gebruiken we elke dag. Als vulling voor taarten, koffiekoeken én voor onze smakelijke eclairs.
We gaan er prat op om geen kant-en-klare mix te gebruiken maar -zoals het hoort- melk en vanillestokjes uit Tahiti.

De volle, romige smaak proef je!

Eclair - Au Flan Breton



Eclair - Au Flan Breton




Vanillestokjes uit Tahiti

Kwaliteit van de bovenste plank

Deze ‘Grand Cru’ vanillestokjes zijn een kwalitatieve, dikke en vette variëteit met een overweldigend fruitig aroma. Met zachte toetsen van rijp fruit en een rijke smaak van karamel, zoethout en kersen-chocolade. De meest exclusieve vanille ter wereld!



Proef onze heerlijke spécials

eclair brésilienne Au Flan Breton

Eclair Brésilienne

Langwerpige soes gevuld met diplomate crème praliné, afgewerkt met slagroom, brésilienne nootjes uit Piemonte en bloemsuiker.

eclair citroen Au Flan Breton

Eclair citroen

Langwerpige soes gevuld met diplomate crème citroen, afgewerkt met witte glassage in citroenkleur, witte chocolade en slagroom.

eclair chocolade Au Flan Breton

Eclair chocolade

Langwerpige soes gevuld met melkchocolademousse, afgewerkt met chocolade glassage en donkere chocolade glinsters/paillette.

eclair framboos Au Flan Breton

Eclair framboos

Langwerpige soes gevuld met diplomate crème framboos, afgewerkt met een krokant laagje roosgekleurde witte chocolade en frambozen.

eclair gezouten karamel Au Flan Breton

Eclair gezouten karamel

Langwerpige soes gevuld met diplomate crème amber, afgewerkt met gezouten karamel en een krokant laagje melkchocolade.

eclair manon Au Flan Breton

Eclair manon

Langwerpige soes gevuld met diplomate crème manon, afgewerkt met een glassage van intense koffie en brésilienne.


Smelt weg bij onze klassiekers

eclair vanille Au Flan Breton

Eclair vanille

Langwerpige soes gevuld met vanillebanketbakkersroom, afgewerkt met een vanille suikerlaagje.

eclair mokka Au Flan Breton

Eclair mokka

Langwerpige soes gevuld met vanillebanketbakkersroom, afgewerkt met een koffie-fondantsuikerlaagje.



Allergenen

Neem contact met ons op tijdens de openingsuren om de allergenen na te vragen.



Deel deze pagina met je netwerk.

logo au flan breton
Dagvers gebakken broden, banket,... een hartelijke bediening in al onze winkels.

info(at)auflanbreton.be
Tel. 02 767 05 00

Bvba Delrue B&M, BE0627.869.716