• by:
  • March 12th, 2021
  • Category:

Voltijdse teamleader banket


Passie voor kraaknet afgewerkt en verzorgd gebak?

Duisburg/Tervuren

Teamleader banket

Voltijds

Au Flan Breton is een ambachtelijke bakkerij op grote schaal die sterk geautomatiseerd is en erg vooruitstrevend werkt. De onderneming bestaat momenteel 17 jaar en heeft 15 winkels in Vlaams-Brabant. Bakkers vormen het hart van ons bedrijf. Gepassioneerde bakkers gaan voor kwaliteit. Onze bakkers vinden het iedere dag weer een uitdaging om het beste gebak op de plank te leggen voor onze klanten. In ons groeiend bedrijf worden continu verbeteringen aangebracht in de bestaande processen om het werk zo efficiënt en kwalitatief mogelijk te kunnen uitvoeren. Heb je een passie voor mooi afgewerkt en verzorgd gebak en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Maak je graag mensen blij met jouw nieuwe creaties? We hebben een openstaande vacature voor een Teamleader Banket. Stuur ons je cv door, wij zullen zo snel mogelijk reageren.
Takenpakket
  • Coördineren en organiseren van het werk van het personeel. Heeft voldoende kennis en ervaring om het team te leiden en zorgt dat alles optimaal verloopt (leiden, steunen, motiveren, planning en monitoren).
  • Verantwoordelijk voor de aankoop en controle van de producten.
  • Werkt actief mee en weet banket te bereiden met hoogwaardige ingrediënten.
  • Werkt voedselveilig & hygiënisch, ontwikkelt nieuwe creaties en zorgt voor de versheid door alles te verifiëren.
  • Het werk van de teamleader is van fundamenteel belang voor het algehele succes van de banketafdeling, het is een rol met grote verantwoordelijkheid: het talent en de vaardigheden van de teamleader worden elke dag op de proef gesteld.
Profiel
  • Ervaring is een vereiste
  • Je bent creatief en houdt van het maken van nieuwe creaties
  • Je neemt verantwoordelijkheid op, bent flexibel en werkt graag in groep.
  • Je bent goed in het zelfstandig plannen/organiseren en streeft steeds naar een goed resultaat.
Jobgerelateerde competenties
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
    Bestellingen plaatsen
  • Voedingswaren bereiden: IJs, sorbets
  • Patisserie, suiker- of chocoladewaren bereiden
  • Voedingswaren bereiden: Suikerwaren
  • Voedingswaren bereiden: Chocolade
  • Het werkblad, het gereedschap en de ruimtes schoonmaken en hygiënisch houden
  • Voedingswaren bereiden: Bereiden van opgelegd fruit (geconfijt fruit, vruchtengelei, ...)
  • Voedingswaren bereiden: Gebakjes
  • Voedingswaren bereiden: Fijne bakkersproducten (croissants, chocoladebroodjes, brioches, ...)
  • Een organisatie boekhoudkundig en administratief beheren
  • De productie plannen volgens de bestellingen, de voorraad en het seizoen
  • Samenstellen en versieren van producten (koekjeslagen, crème au beurre, sauzen, glaceren, ...)
  • Ingrediënten mengen voor deeg, pudding, versieringen en nagerechten
  • Medewerkers opleiden in vaktechnieken
  • Patisseriedeeg kneden en bereiden (bodem beleggen, versieren, ...)
  • Droge of verse vruchten voorbereiden (snijden, schillen, spoelen, ...)
  • Ingrediënten kiezen en doseren voor het maken van producten (bloem, gist, additieven, ...)
  • Goederen en producten ontvangen
    De levering controleren
Aanbod
  • Kansen om demonstraties en opleidingen bij te wonen
  • 5-dagen werkweek en 2 vrije dagen (38-urenweek)
  • 20 verlofdagen per jaar
  • Eindejaarspremie
  • Woon-werkvergoeding
  • Extra vergoeding voor nacht- en/of weekendwerk
  • Werkkledij wordt ter beschikking gesteld
  • Firmawagen


Heidestraat 18, 
3080 DUISBURG

Zin om ons team te versterken?
Solliciteer bij voorkeur via het online formulier. Je kan je brief ook naar ons hoofdkantoor (Hoornzeelstraat 6, 3080 Tervuren, tav Frederik Delrue) sturen.


Deel deze pagina met je netwerk.

logo au flan breton
Dagvers gebakken broden, banket,... een hartelijke bediening in al onze winkels.

BV Au Flan Breton Boutiques, BE0627.869.716