• by:
  • June 24th, 2021
  • Category:

Hulpbakkers Duisburg


Gepassioneerde bakkers gaan voor kwaliteit. Onze bakkers vinden het iedere dag weer een uitdaging om het beste brood op de plank te leggen voor onze klanten.

Duisburg

Gepassioneerde hulpbakkers

Voltijds

Au Flan Breton is een ambachtelijke bakkerij op grote schaal die sterk geautomatiseerd is en erg vooruitstrevend werkt. De onderneming bestaat momenteel 16 jaar en heeft 10 winkels in Vlaams-Brabant. Gepassioneerde bakkers gaan voor kwaliteit. Onze bakkers vinden het iedere dag weer een uitdaging om het beste brood op de plank te leggen voor onze klanten. In ons groeiend bedrijf worden continu verbeteringen aangebracht in de bestaande processen om het werk zo efficiënt en kwalitatief mogelijk te kunnen uitvoeren. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kan jij een echte aanwinst zijn voor ons team? Stuur dan zeker je cv door naar ons. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.
Functie
  • Je zal functioneren in een team van verschillende bakkers en bent verantwoordelijk voor het bereiden en bakken van brood, pistolets en andere deegwaren.
  • Je kijkt mee toe op de kwaliteit en kan zelfstandig werken.
  • Ook het net houden van de werkplek behoort tot je takenpakket.
Profiel
  • Opleiding en/of ervaring is geen vereiste
  • Efficiënt en correct zijn
  • Hygiënisch werken
  • Doorzetter die streeft naar perfectie
Jobgerelateerde competenties
  • Goederen en producten ontvangenDe levering controleren
  • Het werkblad, het gereedschap en de ruimtes schoonmaken en hygiënisch houden
  • Voedingswaren bereiden: Belegde broodjes
  • Het deeg in deegstukken verdelen, rollen en vormgevenDe gisting controleren
  • De deegstukken en patisserie voorbakken, bakken en uit de oven halen
  • Het deeg bewaren en de brood- en banketwaren verpakken
  • Voedingswaren bereiden: Speciaal brood (regionale specialiteiten, brood op grootmoeders wijze, ...)
Persoonsgebonden competenties
  • Regels en afspraken nakomen
  • Samenwerken als hecht team
  • Omgaan met stress
  • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit)
  • Resultaatgerichtheid
  • Creatief denken (Inventiviteit)
  • Zelfstandig werken
  • Zin voor nauwkeurigheid hebben
Aanbod
  • Een tewerkstelling in een groeiend bedrijf
  • 38-urenweek
  • 5 werkdagen per week
  • 2 vrije dagen per week


Au Flan Breton 
Heidestraat 18, 3080 Duisburg 

Zin om ons team te versterken?
Solliciteer bij voorkeur online via het online formulier. Je kan je brief ook naar ons hoofdkantoor (Hoornzeelstraat 6, 3080 Tervuren, tav Frederik Delrue) sturen.


Deel deze pagina met je netwerk.

logo au flan breton
Dagvers gebakken broden, banket,... een hartelijke bediening in al onze winkels.

info(at)auflanbreton.be
Tel. 02 767 05 00

Bvba Delrue B&M, BE0627.869.716