• by:
  • March 12th, 2021
  • Category:

Voltijdse teamleader banket


Vous avez une passion pour la pâtisserie bien faite et bien soignée ?

Duisburg

Teamleader banket

Temps plein

Au Flan Breton is een ambachtelijke bakkerij op grote schaal die sterk geautomatiseerd is en erg vooruitstrevend werkt. De onderneming bestaat momenteel 17 jaar en heeft 14 winkels in Vlaams-Brabant. Bakkers vormen het hart van ons bedrijf. Gepassioneerde bakkers gaan voor kwaliteit. Onze bakkers vinden het iedere dag weer een uitdaging om het beste gebak op de plank te leggen voor onze klanten. In ons groeiend bedrijf worden continu verbeteringen aangebracht in de bestaande processen om het werk zo efficiënt en kwalitatief mogelijk te kunnen uitvoeren. Heb je een passie voor mooi afgewerkt en verzorgd gebak en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Maak je graag mensen blij met jouw nieuwe creaties? We hebben een openstaande vacature voor een Teamleader Banket. Stuur ons je cv door, wij zullen zo snel mogelijk reageren.
Fonction
  • Coördineren en organiseren van het werk van het personeel. Heeft voldoende kennis en ervaring om het team te leiden en zorgt dat alles optimaal verloopt (leiden, steunen, motiveren, planning en monitoren).
  • Verantwoordelijk voor de aankoop en controle van de producten.
  • Werkt actief mee en weet banket te bereiden met hoogwaardige ingrediënten.
  • Werkt voedselveilig & hygiënisch, ontwikkelt nieuwe creaties en zorgt voor de versheid door alles te verifiëren.
  • Het werk van de teamleader is van fundamenteel belang voor het algehele succes van de banketafdeling, het is een rol met grote verantwoordelijkheid: het talent en de vaardigheden van de teamleader worden elke dag op de proef gesteld.
Profil
  • Ervaring is een vereiste
  • Je bent creatief en houdt van het maken van nieuwe creaties
  • Je neemt verantwoordelijkheid op, bent flexibel en werkt graag in groep.
  • Je bent goed in het zelfstandig plannen/organiseren en streeft steeds naar een goed resultaat.
Compétences liées au poste
  • Voedingswaren bereiden: Bereiden van opgelegd fruit (geconfijt fruit, vruchtengelei, ...)
  • Patisserie, suiker- of chocoladewaren bereiden
  • Het werkblad, het gereedschap en de ruimtes schoonmaken en hygiënisch houden
  • Voedingswaren bereiden: Fijne bakkersproducten (croissants, chocoladebroodjes, brioches, ...)
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
    Bestellingen plaatsen
  • Goederen en producten ontvangen
    De levering controleren
  • Droge of verse vruchten voorbereiden (snijden, schillen, spoelen, ...)
  • Voedingswaren bereiden: Chocolade
  • Voedingswaren bereiden: Suikerwaren
  • Voedingswaren bereiden: IJs, sorbets
  • Patisseriedeeg kneden en bereiden (bodem beleggen, versieren, ...)
  • Voedingswaren bereiden: Gebakjes
  • Ingrediënten mengen voor deeg, pudding, versieringen en nagerechten
  • Medewerkers opleiden in vaktechnieken
  • Ingrediënten kiezen en doseren voor het maken van producten (bloem, gist, additieven, ...)
  • De productie plannen volgens de bestellingen, de voorraad en het seizoen
  • Samenstellen en versieren van producten (koekjeslagen, crème au beurre, sauzen, glaceren, ...)
  • Een organisatie boekhoudkundig en administratief beheren
Ce que nous offrons
  • Kansen om demonstraties en opleidingen bij te wonen

  • 5-dagen werkweek en 2 vrije dagen (38-urenweek)

  • 20 verlofdagen per jaar

  • Eindejaarspremie

  • Woon-werkvergoeding

  • Extra vergoeding voor nacht- en/of weekendwerk

  • Werkkledij wordt ter beschikking gesteld

  • Firmawagen


Heidestraat 18, 
3080 DUISBURG

Où et comment postuler ?
Par courrier électronique : jobs(at)auflanbreton.be
Contact : M. Frederik Delrue

Postulez avec votre CV
Ajouter une lettre de motivation


Partagez cette page avec votre réseau.

logo au flan breton
Pains frais tous les jours, pâtisserie… un service chaleureux dans tous nos magasins.

BV Au Flan Breton Boutiques, BE0627.869.716