De Melkerhei
Melk met een verhaal, recht van bij de boer
Van glooiende weides tot ovenwarm gebak, melk die smaakt naar puur vakmanschap. Een ‘kort’verhaal dat u proeft. Melk zoals het hoort: romig, vol en puur. Dat is precies wat we krijgen van De Melkerhei.

Hoe Au Flan Breton en De Melkerhei elkaar vinden in puurheid, passie en korte keten
In Neerlinter zorgen Gerrit, Pieter en Martine van De Melkerhei voor koeien die dagelijks melk van topkwaliteit leveren aan Au Flan Breton. Een familiebedrijf waar melkvee én zuivelverwerking in het DNA zitten.
Melk zoals het hoort: romig, vol en puur. Dat is precies wat we krijgen van De Melkerhei. Verse, gepasteuriseerde melk: het ideale ingrediënt voor een puur en authentiek eindproduct. Recht van de koe in de fles – hygiënisch, duurzaam en met een volle smaak die u proeft.
Onze trots: een korte keten waar geen schakels verloren gaan. Rechtstreeks van de boerderij naar onze bakkerij, zonder omwegen. Zo houden we de afstand klein, de kwaliteit groot en de band met onze leveranciers hecht.
Of het nu gaat om heerlijke volle yoghurt (500 ml) of chocomelk (500 ml): ze krijgen allemaal die unieke touch van De Melkerhei. En dat verschil merkt u. Van de eerste slok tot de laatste lepel.


Waarom kiest Au Flan Breton voor de melk van De Melkerhei?
Frederik (Au Flan Breton): “Voor onze kaastaarten wilden we een melk die écht smaak toevoegt. De melk van De Melkerhei is puur, vol en lokaal. Dat proef je terug in elke hap.”
Gerrit (De Melkerhei):“Dat is precies wat wij nastreven: melk die niet opgaat in de massa. Dat onze melk in zo’n ambachtelijke specialiteit belandt, vinden wij een mooie beloning.”



