• by:
  • July 16th, 2020
  • Category:

Broodbakkers


Elke dag het beste brood op de plank.

Duisburg

Broodbakkers

Voltijds

Gepassioneerde broodbakkers gaan voor kwaliteit. Onze broodbakkers vinden het iedere dag weer een uitdaging om het beste brood op de plank te leggen voor onze klanten. In ons groeiend bedrijf worden continu verbeteringen aangebracht in de bestaande processen om het werk zo efficiënt en kwalitatief mogelijk te kunnen uitvoeren. Ben jij een ervaren broodbakker die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Kan jij met jouw ervaring een echte aanwinst zijn voor ons team?
Takenpakket
  • Je zal functioneren in een team van verschillende bakkers en bent verantwoordelijk voor het bereiden en bakken van brood, pistolets en andere deegwaren.
  • Je kijkt mee toe op de kwaliteit en kan zelfstandig werken.
  • Ook het net houden van de werkplek behoort tot je takenpakket.
Profiel
  • Opleiding en/of ervaring is een vereiste
    BSO 3de graad Brood- en banketbakkerij en confiserie of gelijkwaardig door ervaring.
  • Efficiënt en correct zijn
  • Hygiënisch werken
  • Doorzetter die streeft naar perfectie
Jobgerelateerde competenties
  • Het deeg in deegstukken verdelen, rollen en vormgeven
    De gisting controleren
  • Ingrediënten uitkiezen (bloem, gist, additieven, ...) en doseren voor het maken van brooddeeg of patisseriedeeg
    Het deeg mengen, kneden en uitrollen
  • Het werkblad, het gereedschap en de ruimtes schoonmaken en hygiënisch houden
  • Voedingswaren bereiden: Speciaal brood (regionale specialiteiten, brood op grootmoeders wijze, ...)
  • De deegstukken en patisserie voorbakken, bakken en uit de oven halen
Persoonsgebonden competenties
  • Regels en afspraken nakomen
  • Resultaatgerichtheid
  • Omgaan met stress
  • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit)
  • Creatief denken (Inventiviteit)
  • Zelfstandig werken
  • Samenwerken als hecht team
  • Zin voor nauwkeurigheid hebben
We bieden je
  • Een voltijdse vaste tewerkstelling in een groeiend bedrijf (38-urenweek)
  • 5-dagen werkweek
  • Kansen om demonstraties bij te wonenen en opleidingen te volgen
  • Het gebruik van zeer recente productiemachines om het werk uit te voeren
Plaats tewerkstelling
Heidestraat 18, 3080 DUISBURG
Zin om ons team te versterken?
Solliciteer bij voorkeur via het online formulier. Je kan je brief ook naar ons hoofdkantoor (Hoornzeelstraat 6, 3080 Tervuren, tav Frederik Delrue) sturen.
logo au flan breton
Dagvers gebakken broden, banket,... een hartelijke bediening in al onze winkels.

info(at)auflanbreton.be
Tel. 02 767 05 00

Bvba Delrue B&M, BE0627.869.716



Deel deze pagina met je netwerk.

Overzicht