Bestel voor Diegem

Geef je bestelling voor 21 u. door en ze staat de volgende dag voor je klaar. Let er op dat je je online bestellingen bij de juiste winkel doorgeeft!

Bestel je voor de eerste keer? Het is echt makkelijk en veilig. We maken je graag wegwijs.

Afhalen

Maandag - Zaterdag: 
08u30 - 17u30
Zondag: 08u30 - 13u00

Au Flan Breton levert grote inspanningen om de informatie op haar website en webshop zo nauwkeurig mogelijk, volledig en bijgewerkt te plaatsen. Ondanks deze inspanningen kunnen onjuistheden zich voordoen in de informatie (producten niet altijd beschikbaar, vervanging van producten, aanpassing van de prijzen, …). Onjuiste informatie kan je doorgeven via info(at)auflanbreton.be. We doen ons best om deze zo snel mogelijk te corrigeren. Bedankt voor uw begrip.

Bedankt voor je begrip

Beste klant, het zijn momenteel uitzonderlijke tijden. En dat voelen we uiteraard ook bij Au Flan Breton. Onze online verkoop is gevoelig gestegen en daar kunnen we alleen maar blij mee zijn. Op deze manier beperken we het fysiek contact in onze winkels en maken we het samen veiliger. 
Elke dag opnieuw doet het Au Flan Breton-team haar uiterste best in onze winkels en achter de schermen bij de webshop. Door het groot aantal bestellingen kan het al eens gebeuren dat er iets fout loopt. We vragen je hiervoor begrip te hebben. Stuur ons gerust hierover een vriendelijke mail naar info(at)auflanbreton.be en we behandelen hem zo spoedig mogelijk. Zoals gezegd, het voltallige team doet haar uiterste best om van elke dag een geslaagde Au Flan Breton-dag te maken. Bedankt nogmaals voor je begrip en respect.Deel deze pagina met je netwerk.

logo au flan breton
Dagvers gebakken broden, banket,... een hartelijke bediening in al onze winkels.

info(at)auflanbreton.be
Tel. 02 767 05 00

Bvba Delrue B&M, BE0627.869.716