Heb je een passie voor kraaknet afgewerkt en verzorgd gebak? Maak je graag mensen blij met jouw nieuwe creaties? Hou je er van creatief aan de slag te gaan? Vind je het belangrijk goed materiaal te hebben om mee te werken? En hou je ervan om supergoede ingrediënten te gebruiken? Dan kan je bij ons je ei kwijt.

Passie voor verzorgd gebak?

Functie

  • Zelfstandige nachtraaf
  • Die verantwoordelijk is of wordt van een afdeling binnen de productie
  • Die zich ontfermt om topkwaliteitsproducten te maken in ons ons assortiment van “klassieke patisserie in een nieuw kleedje”
  • Boordevol vernieuwde creaties maken

Keywords

  • Efficiënt en correct
  • Hygiënisch
  • Werken met verse producten

Ervaring

  • Opleiding en ervaring is een pluspunt
  • Je houdt er van nieuwe creaties te maken

We bieden je

  • Kansen om demonstraties en opleidingen bij te wonen
  • Groeimogelijkheden
  • Zeer recente machines voor de productie, moderne productieruimtes
  • Werken met topingrediënten
  • 5-dagen werkweek

Zin om ons team te versterken?

Solliciteer bij voorkeur online via onderstaand formulier. Je kan je brief ook naar ons hoofdkantoor (Hoornzeelstraat 6, 3080 Tervuren, tav Frederik Delrue) sturen.

Stuur je CV én motivatiebrief

Persoonlijke gegevens

Persoonlijke contactgegevens

INTERVIEW

Hoe gaat het met Au Flan Breton?


Lees hier het interview van Bolero Crowdfunding met zaakvoerder Frederik Delrue.

INTERVIEW

Interview met Creonis


Het geheim van vlotte opvolging, automatische gegevens verzameling en efficiënter produceren?

GETEST

Getest door Veto: chocoladebroodjes


Gehaaste studenten laten hun grootse ontbijtambities vaak varen voor een koffiekoek en een geliefde dosis cafeïne. Welke Leuvense bakkerij biedt het beste chocoladebroodje om hun honger te stillen?